STRANI PREVAJAMO ZA VAS.

Več kot samo zabava!
"There's more to Morphun"

                           ...izdelki, nagrajeni
z mednarodnimi priznanji,
za individualno in skupinsko učenje


Watch video
Gradniki se spajajo bočno, navpično, poševno, ... omogočajo poljubno pomikanje, vrtenje, nizanje, ... uporabo lastnih nalepk, črk, števk, ... souporabo LEGO Duplo kock, pranje v pralnem stroju...

Kliknite-za-MORPHUN-sestavljanko

SKOK NA KATALOG Z IZDELKI

SKOK NA STRANI ZAČETNEGA OPISMENJEVANJA

Morphun je z mednarodnimi priznanji nagrajen konstrukcijski sistem, ki razvija ustvarjalnost, uči in zabava. Posebnosti sistema sta nevsiljiva a izrazita in neposredna didaktična vrednost ter izjemna možnost uporabe v učno-vzgojnem procesu. MorPhun zbirka izdelkov vsebuje komplete s črkami (Wordphun, AdaptaBoard) in komplete s števkami in števili (Kindermaths, MathsFun, Adaptaboard), komplete za konstruiranje (Junior Starter, Junior, Advanced, Technic) ter različne igre (DomiPhun, Animal-DomiPhun, Mix and Match, 3DXWord). Posebnost predstavljajo gradniki z Braillovo pisavo za slepe in slabovidne (BraillePhun).

Morphun izdelki so primerni za otroke od 3. leta starosti dalje, učni kompleti za matematiko in slovenščino pa vsebujejo veliko podpornega gradiva za učitelje in vzgojitelje. Morphunovi izdelki so večkrat nagrajeni – prejeli so šest pomembnih ZLATIH nagrad in deset ostalih priznanj.

Vsi izdelki so narejeni v EU in imajo EN71 in ASTM certifikata.  Od leta 2011 Morphunovi izdelki ustrezajo vsem varnostnim zahtevam Nove evropske direktive o varnosti igrač (New EU Toy Directive).

STRANI PREVAJAMO ZA VAS.
HIŠA IGER, 01 2800 600, info@hisa-iger.si
FRACTAL d.o.o., PE hiša iger, MURGLE CENTER, 1. nadstropje nad pošto, 
ob edini slaščičarni, lokacija E-37, Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana.

HIŠA IGER, Lesene igrače in namizne igre, logotip.